En plots meldt deze club zich weer bij Anderlecht: 'Willen hem nog steeds'

En plots meldt deze club zich weer bij Anderlecht: 'Willen hem nog steeds'
Woensdag 18 april 2018 - 17:06   I  

Leander Dendoncker lijk stilaan opnieuw de oude te zijn. In play-off 1 doet de speler van Anderlecht het uitstekend, en dat is ook enkele buitenlandse clubs niet ontgaan. Eerder deze week werd Dendoncker in verband gebracht met Atlético Madrid, en nu is er plots ook weer sprake van… West Ham United.

De Engelse traditieclub probeerde in januari hemel en aarde te bewegen om Dendoncker naar de Premier League te halen. Tevergeefse moeite, want het oude bestuur wilde de verdediger/middenvelder onder geen enkel beding laten gaan.

Dendoncker bleeft in het Constant Vanden Stockstadion, maar komende zomer zal hij uiteindelijk toch andere oorden mogen opzoeken. Diverse Engelse media weten alvast dat West Ham nog steeds geïnteresseerd is en bij machte is om Dendoncker in te lijven.

Een transferbedrag van 20 miljoen euro zou niet onoverkomelijk zijn, maar de Engelsen hopen dat ze bij Anderlecht hun prijs wat laten zakken. De kans is reëel dat paars-wit vrede neemt met een transferbedrag tussen de 10 en 15 miljoen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Is 10 à 15 miljoen euro een correcte prijs voor Dendoncker?

TAGS  I  Dendoncker  I   Anderlecht  I   West Ham United

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022