Duwt Oostende Gano in de handen van deze Belgische topclub?

Duwt Oostende Gano in de handen van deze Belgische topclub?
Woensdag 18 april 2018 - 18:14   I  

Zinho Gano speelt nog maar sinds het begin van dit seizoen bij KV Oostende, maar het huwelijk tussen beide partijen lijkt geen lang leven beschoren te zijn. In de Versluys Arena hopen ze de Belgische spits komende zomer alweer van de hand te doen.

KVO betaalde in het Coucke-tijdperk 2,5 miljoen euro om zich te verzekeren van de diensten van Gano. Bovendien verdient de boomlange spits ook goed zijn boeterham aan het zeetje. Hugo Broos, de nieuwe sportief directeur van Oostende, wil in het tussenseizoen met de grove borstel door de huidige kern gaan en ook de dure Gano zou weg mogen.

Gano lag dit seizoen overhoop met trainer Adnan Custovic en werd zelfs een aantal keer uit de wedstrijdselectie gelaten. Volgens Het Laatste Nieuws zou de ex-spits van Club Brugge een transfer naar het buitenland overwegen, maar het is ook goed mogelijk dat hij in de Jupiler Pro League blijft.

AA Gent?

Wie weet duwt KVO Gano wel in de richting van AA Gent. Die club was vorige zomer bereid om ver te gaan voor de toenmalige goaltjesdief van Waasland-Beveren, maar moest het uiteindelijk afleggen tegen Oostende. Dat Gano een in België opgeleide speler is, spreekt uiteraard in zijn voordeel als hij wil overstappen naar een Belgische topclub.

Poll: Kan Gano mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  KV Oostende  I   AA Gent  I   Gano  I   Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024