'Preud'homme neemt deze beslissing over Junior Edmilson'

'Preud'homme neemt deze beslissing over Junior Edmilson'
Woensdag 18 april 2018 - 19:00   I  

Junior Edmilson staat met rood aangeduid op het verlanglijstje van RSC Anderlecht. Hein Vanhaezebrouck is gecharmeerd door de technisch vaardige vleugelaanvaller en sportief manager Luc Devroe onderzoekt momenteel of de komst van Edmilson te realiseren valt.

Toch is het helemaal nog niet duidelijk of Anderlecht zijn slag uiteindelijk thuis zal halen. Edmilson is een kind van de club en zal Standard niet zomaar verlaten. Bovendien zou de Braziliaanse Belg dromen van een overstap naar de Primera Division.

Standard deed Edmilson al een voorstel om zijn contract te verlengen, maar daar beslist de winger pas na afloop van het huidige seizoen over. Veel zal afhangen van de ambities van Standard. Gaat het volgend seizoen voor de titel? Komt er versterking en vooral... Wie zal de trainer zijn?

Michel Preud'homme zou al klaarstaan om Ricardo Sa Pinto op te volgen. En laat die Preud'homme nu uitgerekend ook een fan zijn van Edmilson. Als Preud'homme effectief de nieuwe T1 van De Rouches wordt, zal hij niet happig zijn om één van zijn publiekslievelingen zomaar naar Anderlecht te laten gaan. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Denk jij dat Edmilson naar Anderlecht zal gaan?

TAGS  I  Edmilson  I   Standard  I   Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024