Anderlecht-speler is het beu en wil vertrekken: "Wil geen polemiek starten"

Anderlecht-speler is het beu en wil vertrekken:
Donderdag 19 april 2018 - 06:00   I  

Vanhaezebrouck moest vaak puzzelen dit seizoen. Dat heeft er wel voor gezorgd dat België de jonge Alexis Saelemaekers heeft leren kennen. De flankspeler van Anderlecht laat zich vaak opmerken met zijn goede prestaties, al ontbreekt het wel wat aan ervaring bij de jonge speler.

Een speler die wel wat ervaring heeft, maar amper speelminuten krijgt is Chipciu. De Roemeen was nog een vaste waardenin het elftal van Weiler, maar bij Vanhaezebrouck krijgt hij een pak minder speelminuten. Gisteren mocht hij nog invallen, maar erg tevreden was hij daarmee niet.

Chipciu ziet het dan ook niet meer zitten bij paars-wit en zou liever willen vertrekken. "Ik wil niet nog een seizoen op de bank zitten. Ik heb nog niet met de trainer gesproken, maar ik moet dat na het seizoen misschien toch eens doen. Al wil ik benadrukken: ik wil hier geen polemiek starten", aldus Chipciu volgens Het Laatste Nieuws.

Voorbijgestoken door Saelemaekers

Dat Vanhaezebrouck niet echt meer rekent op Chipciu is wel duidelijk. Vanhaezebrouck kwam dit seizoen serieus in de problemen op de rechterflank en bracht zelfs de jonge onervaren Alexis Saelemaekers in plaats van Chipciu. Ook Bruno heeft nog een streepje voor op de Roemeen.

Poll: Moet Chipciu Anderlecht verlaten?

TAGS  I  Anderlecht  I   Saelemaekers

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024