Carcela heeft opvallende boodschap voor bestuur Standard: "Echte familie"

Carcela heeft opvallende boodschap voor bestuur Standard:
Donderdag 19 april 2018 - 08:10   I  

Mehdi Carcela voelt zich thuis in Luik. Gisteren was hij met een knap doelpunt nog belangrijk voor Standard. Nergens anders kan de kleine dribbelaar zo zijn stempel drukken als in Luik. Wie er nog aan twijfelt: er staat wel degelijk een ploeg op het veld van Sclessin.

En hij mag ondertussen een pak voor- en tegenstanders hebben, maar dat is toch een pluim die Sa Pinto op zijn hoed mag steken. Er staan steeds weer spelers op het veld die voor elkaar door het vuur willen gaan. Dat was ook de succesformule in de beker, die ze uiteindelijk ook wonnen.

Toch wordt de positie van Sa Pinto in vraag gesteld. Michel Preud'homme zou een terugkeer naar Sclessin wel zien zitten en dan is Venanzi de eerste in de rij die aan zijn deur staat te bellen. Ook de spelers weten ondertussen dat Sa Pinto op weg is naar de uitgang, maar tevreden zijn ze daar niet mee.

"We willen dat hij blijft"

Daarom deed Carcela gisteren na de wedstrijd nog een oproep richting het bestuur van Standard. “Hij heeft het fantastisch gedaan en begrijpt de spelers. Hij heeft een echte familie gesmeed en in de kleedkamer willen we hem uiteraard aan boord houden. Het is nu geen beslissing van de spelers, dus we zullen zien wat er gebeurt", aldus Sa Pinto in Het Nieuwsblad.

Poll: Moet Standard verder werken met Sa Pinto?

TAGS  I  Standard  I   Sa Pinto  I   Preud'homme

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024