Dit is de reactie van Sa Pinto na het dispuut met Belhocine tijdens de rust

Donderdag 19 april 2018 - 08:56   I

Het ging even helemaal fout tijdens de rust van Standard-Anderlecht. In de catacomben kwam het tot een zeer grote discussie. Die werd mede in gang gezet door Standard-coach Ricardo Sa Pinto. Die was kwaad en haalde uit naar Karim Belhocine, de assistent-trainer van Anderlecht. Ook Belhocine moest tot bedaren worden gebracht.

Zowel Sa Pinto als Belhocine moesten tijdens de rust even bij de scheidsrechter komen. Na een leuke eerste helft stond het aan de rust 1-1. Emond had Standard op voorsprong gebracht, maar Trebel (ex-Standard) zorgde voor de gelijkmaker.

Na de wedstrijd kreeg Sa Pinto een vraag over het incident, maar de Portugees relativeerde het voorval. Volgens hem was er weinig aan de hand. “Er is niks gebeurd. Wij zijn mannen, geen vrouwen", aldus de Portugese coach van Standard in Het Nieuwsblad.

"Hoort bij een wedstrijd als deze"

Ook Adrien Trebel relativeerde het akkefietje na de wedstrijd. volgens hem hoort dit nu eenmaal bij een Standard-Anderlecht. "Karim is warmbloedig, Sá Pinto ook. Er was niet echt iets aan de hand, het hoort gewoon bij wedstrijden als deze", aldus Trebel in Het Laatste Nieuws.

Poll: Hoort dit erbij?