'Enkel dan komt Landry Dimata naar Anderlecht'

'Enkel dan komt Landry Dimata naar Anderlecht'
Donderdag 19 april 2018 - 09:21   I  

Marc Coucke en Luc Devroe wachten niet tot volgend seizoen om transfers af te ronden, dat werd de voorbije dagen wel duidelijk. Toch is de honger verre van gestild in het Astridpark, want de club heeft nood aan een kwaliteitsinjectie.

Lukasz Teodorczyk mag dan wel zijn neus voor doelpunten teruggevonden hebben, een extra spits volgend seizoen is een absolute must. Gisteren was nogmaals het bewijs dan Ganvoula (momenteel) te licht is voor paars-wit. Een klepper van formaat zien ze maar al te graag komen in Anderlecht.

Coucke droomt dan ook al van Landry Dimata, maar die transfer wordt erg moeilijk. Dimata is momenteel eerste spits bij Wolfsburg, maar heeft wel nog niet veel potten kunnen breken. Volgens Het Nieuwsblad mag de spits dan ook niet weg tot wanneer de Duitsers een nieuwe targetspits hebben binnengehaald.

Coucke volgt situatie op de voet

Volgens de krant blijft Coucke de situatie wel opvolgen. Zolang de Wolven geen nieuwe aanvaller hebben, mag hij niet weg. Komt er wel een targetaanvaller bij, dan kan Dimata uitgeleend worden. Marc Coucke, die hem kent van bij KVO, houdt nu de Anderlecht-deur voor hem open.

Poll: Moet Anderlecht vol voor Dimata gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I   Wolfsburg  I   Dimata

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024