'Inter plukt absolute sterkhouder weg bij Standard'

'Inter plukt absolute sterkhouder weg bij Standard'
Donderdag 19 april 2018 - 09:32   I  

Standard deed een gouden zaak door Anderlecht met 2-1 te verslaan. Het deed dat trouwens zonder Luyindama en Mpoku, waardoor de weelde van Standard wel duidelijk mag zijn. De club beschikt over een heel sterke en brede kern.

Zo speelt Razvan Marin een uitstekend seizoen. De middenvelder scoorde zes keer en gaf 12 assists dit seizoen. De Roemeen mag dan ook op heel wat buitenlandse interesse rekenen en die wordt steeds concreter. Zo zou AS Roma eerder al 7 miljoen euro hebben geboden voor Marin.

Toch lijkt een andere Italiaanse topclub nu met Marin aan de haal te gaan, want ook Inter springt nu in de dans. Volgens Digisport maken zij het meeste kans om komende zomer de Roemeen in Standard te komen wegplukken. Al is dat nog niet zeker.

"Ik wil Europees spelen"

Marin is voorlopig nog erg gelukkig bij Standard, dat bovendien Europees voetbal zal spelen volgend seizoen. Daar kijkt de Roemeen dan ook erg naar uit. "Eerlijk gezegd, ik weet van niets en het kan me niet schelen. Ik wacht tot de zomer, want we hebben nog een maand en een half van het kampioenschap te spelen. We zullen dan zien wat er gebeurt. Het is goed dat die teams die geïnteresseerd zijn in mij, maar volgend jaar zal ik spelen in de Europa League", aldus Marin volgens Digisport.

Poll: Is Marin aan zijn laatste seizoen bezig bij Standard?

TAGS  I  Standard  I   Inter  I   Marin

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024