Adrien Trebel is duidelijk: "Club Brugge een terechte kampioen?"

Adrien Trebel is duidelijk:
Donderdag 19 april 2018 - 10:45   I  

Adrien Trebel speelde gisteren een uitstekende wedstrijd en was misschien wel dé uitblinker bij Anderlecht. Al kon hij niet verhinderen dat Anderlecht de boot in ging en zo kostbare punten liet liggen in de strijd om de titel.

Toch gelooft Trebel nog in die titel, al vindt hij wel dat Club Brugge een verdiende kampioen zou zijn. "Club zou een terechte kampioen zijn", was Trebel eerlijk volgens Het Laatste Nieuws. "Maar ik ben een sportman, ik wil altijd het hoogste. Zolang het mathematisch kan, geef ik niet op."

"Toch gejuicht bij mijn doelpunt"

Adrien Trebel kwam als ex-speler van Standard met Anderlecht over de vloer. Dat is in Sclessin altijd een giftige combinatie. Dat heeft Trebel gisteren nog mogen ondervinden, want hij werd constant op de korrel genomen door het thuispubliek. Toch kon hij met zijn doelpunt zijn gram halen.

"Ik verwachtte het. Ik kan de fans trouwens wel begrijpen. Ik heb hier 2,5 jaar gespeeld en de beker gewonnen. Dan is het niet leuk om die ene speler plots bij de vijand te zien. Toch heb ik gewoon gejuicht na mijn doelpunt. (knipoogt) Ook dát hoort erbij."

Poll: Zou Club Brugge een terechte kampioen zijn?

TAGS  I  Trebel  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024