Waanzin: ‘180 miljoen euro voor vervanger De Gea'

Waanzin: ‘180 miljoen euro voor vervanger De Gea'
Donderdag 19 april 2018 - 15:00   I   door Redactie

David De Gea lijkt niet te houden komende zomer voor Manchester United. De Spaanse grootmacht Real Madrid lonkt al jaren naar de Spaanse goalie en na aanhoudende kritiek voor doelman Keylor Navas lijkt de ban eindelijk te gaan breken komende transferperiode. Als vervanger heeft Mourinho Barça-doelman Marc-Andre Ter Stegen op het oog. Al zal de Portugees wel diep in de buidel moeten tasten.

De opstapclausule in het contract van Ter Stegen bedraagt maar liefst 180 miljoen euro. Volgens Don Balon is Mourinho ook bereid dit bedrag op tafel te leggen om een capabele vervanger voor de belangrijke David De Gea te vinden.

De 25-jarige Ter Stegen is aan een sterk seizoen bezig bij de Catalanen en gaf onlangs zijn top 5 keepers ter wereld te kennen. “De Gea, Neuer, Buffon, Alisson en Ederson”, laat Ter Stegen weten. “Ik kan niet zeggen wie de beste is want ze hebben allemaal hun kwaliteiten. Er zijn zoveel doelmannen die het verschil kunnen maken.”

Om dit astronomische bedrag op tafel te kunnen leggen is Mourinho bereid enkele sterren te laten gaan. Martial, Pogba en uiteraard De Gea worden volop in de wandelgangen genoemd, maar ook toptalent Rashford zou op de schopstoel terecht kunnen komen.

Door Stephan Calander

Poll: Kan een doelman 180 miljoen waard zijn?

TAGS  I  Ter Stegen  I   Barcelona  I   Manchester United

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024