Trebel wil deze 2 Standard-spelers naar Anderlecht halen

Trebel wil deze 2 Standard-spelers naar Anderlecht halen
Donderdag 19 april 2018 - 14:45   I   door Redactie

Een overstap van Standard naar Anderlecht, het blijft een gevoelig onderwerp. Eerder durfde Steven Defour het aan en recenter was het Adrien Trebel die van Sclessin naar het Astridpark trok. Woensdagavond speelde de Fransman weer op Sclessin, maar kon met zijn doelpunt een nederlaag niet verhinderen. Trebel ziet wel dat een aantal Standard-spelers zeker bij Anderlecht zouden passen.

"Carcela en Edmilson zouden goed passen in ons systeem. Dat had ik voor de match nochtans onderstreept", vertelt Trebel aan L’Avenir. Mehdi Carcela-Gonzalez maakte de 2-1 voor Standard en Trebel weet welke kwaliteiten de Marokkaan heeft. "Als er nu één speler bij Standard is die je niet mag laten dribbelen, is hij het wel."

Door het dure puntenverlies van Anderlecht kan Club Brugge weer uitlopen op Paars-Wit. Het moet vanavond daarvoor wel eerst Charleroi opzij zetten. Als Leko en zijn manschappen de drie punten thuis kunnen houden is het verschil met dichtste achtervolger Anderlecht alweer zes punten en lijkt het kampioenschap beslist.

Poll: Zouden dat goede versterking zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Standard  I   Carcela  I   Edmilson  I   Anderlecht  I   Trebel

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024