'Transfer Edmilson naar Anderlecht plots in serieuze stroomversnelling'

'Transfer Edmilson naar Anderlecht plots in serieuze stroomversnelling'
Donderdag 19 april 2018 - 16:27   I  

Anderlecht verloor gisteren op het veld van Standard. De thuisploeg speelde een sterke wedstrijd en ging er vol voor tegen Anderlecht, dat na de 2-1 van Carcela geen antwoord meer in huis had. Al liet Ganvoula nog een reuzenkans onbenut.

Dé uitblinker bij Standard was ongetwijfeld Edmilson Junior. De Braziliaan was een gesel voor de defensie van paars-wit en liet Alexis Saelemaekers alle hoeken van het veld zien. Zo goed was Edmilson en dat net tegen Anderlecht, de ploeg die hem zo hoog op het verlanglijstje zou hebben staan.

Ook Het Nieuwsblad weet dat Edmilson met deze prestatie zeker punten heeft gescoord bij Vanhaezebrouck en Coucke. Dit was waarom Hein zo wild is van de Braziliaanse Belg. Edmilson had zich opgeladen voor deze partij en speelde kat en muis met Alexis Saelemaekers. Junior tegen (een) junior. Ocharme, het jonkie. Langs links voorbij, langs rechts, hij wipte er soms bijna overheen. Al kun je Saelemaekers ook weinig kwalijk nemen. Drie goeie play-offmatchen gespeeld, maar tegen deze Edmilson was het eerste halfuur weinig kruid gewassen. Dit was een leermoment.

Ploeg van zijn hart

Al is het nog maar de vraag of ook Edmilson zal zwichten voor de interesse van paars-wit. Als er in Brussel nog twijfels waren over de kwaliteiten van de Braziliaan, dan zijn die na gisteren helemaal van de baan. Alleen heeft Edmilson altijd blijven beweren dat Standard de ploeg van zijn hart is. Benieuwd of hij die ploeg komende zomer zal willen en durven verlaten voor een avontuur bij paars-wit.

 

Poll: Bent u na gisteren overtuigd van zijn kwaliteiten?

TAGS  I  Edmilson  I   Standard  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024