"Daarom moest Van Holsbeeck vertrekken van Marc Coucke"

Donderdag 19 april 2018 - 18:56   I  

Anderlecht heeft sinds dit jaar een nieuwe voorzitter en dat zullen ze in Neerpede geweten hebben. Coucke denkt twee keer zo snel als de rest en lijkt ook twee keer zo snel te leven. Hij laat er dan ook geen gras over groeien in Anderlecht en maakte vrijwel meteen enkele belangrijke beslissingen.

Zo mocht Herman Van Holsbeeck zijn boeltje pakken na al die jaren trouw dienst. Stijn De Groote mocht zes weken lang Coucke volgen voor het programma Pano en zag hoe Coucke snelle analyses kon maken en de vinger meteen op de wonde kon leggen.

De Groote denkt ook dat Van Holsbeeck daarom weg moest bij Anderlecht. "Hij leidt 16 bedrijven en het gevoel dat ik gekregen heb is dat hij heel snel analyseert en zegt wat goed en wat slecht is. En wat slecht is, daar neemt hij afscheid van. Zo denk ik bijvoorbeeld dat voor hem Herman Van Holsbeeck verantwoordelijk is voor wat hij cijfermatig bij Anderlecht heeft gezien", aldus De Groote volgens Sporza.

"Denkt zeven keer sneller dan de rest"

Ook De Groote mocht ondervinden wat een wervelwind Coucke juist is. "Iedereen waarmee ik gesproken heb, heeft me gezegd: "Hij denkt 7 stappen sneller dan iemand anders." Marc deed in zijn jeugd aan schaken en denksporten en je ziet dat hij heel snel denkt."

Poll: Was de financiële malaise de schuld van Van Holsbeeck?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke  I   Van Holsbeeck

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024