Anderlecht-speler afgemaakt: "Hij is niet de 'king' van Anderlecht"

Anderlecht-speler afgemaakt:
Donderdag 19 april 2018 - 19:19   I  

Anderlecht verloor gisteren op Sclessin, maar was niet geheel kansloos. Het versierde zelf een hele reeks kansen, maar enkel Trebel kon scoren na een afvallende bal. De echt grote kansen werden gemist door Morioka en Ganvoula.

Jacky Munaron speelde 293 keer voor Anderlecht en zag gisteren dat vooral Morioka alweer teleurstelde. Voor de play-offs waren zijn cijfers niet slecht, maar nu schiet hij toch tekort. Bij Waasland-Beveren was hij dé man, maar bij paars-wit kan hij die rol niet waarmaken.

“Natuurlijk is er die smalle kern, maar wat ze tegen Club en Standard lieten zien zorgt voor hoop. Een Anderlecht dat een vijftal rijpen kansen creëert op Sclessin, dat is ze toch niet elk jaar gegeven. Maar het grote probleem is de efficiëntie. Ze scoren zo moeilijk. Zelfs niet op vijf meter van de goal (doelt op Morioka, nvdr). Sorry he, maar die moest altijd binnen. Het is niet omdat ‘king’ bent bij je club, dat je ook de ‘king’ bent van Anderlecht. Er is de concurrentie, de andere cultuur, de druk waarbij je er altijd moet staan. Ook in mijn tijd heb ik daar veel jongens mee zien sukkelen. Ook bij Teo lukte het gisteren weer niet. En dan zie je meteen weer die frustraties en nervositeit in zijn spel. Nefast", aldus Munaron via HLN.

Poll: Had u meer verwacht van Morioka?

TAGS  I  Anderlecht  I   Morioka

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024