Chelsea zorgt voor duidelijkheid over WK-deelname Batshuayi

Chelsea zorgt voor duidelijkheid over WK-deelname Batshuayi
Vrijdag 20 april 2018 - 06:30   I  

Michy Batshuayi viel vorige week geblesseerd uit tijdens de derby tussen Schalke 04 en Borussia Dortmund. Al snel bleek dat het ernstig was: de Belgische aanvaller liep schade op aan het enkelligament en zijn seizoen zat er bijgevolg op. Wat met het WK?

Aanvankelijk was het niet helemaal duidelijk of Batshuayi tijdig fit zou geraken voor de start van het WK, maar ondertussen ziet het er steeds meer naar uit dat Roberto Martinez straks een beroep zal kunnen doen op Batsman.

Het Laatste Nieuws meldt dat Chelsea ervan uitgaat dat Batshuayi het WK haalt. "Goed nieuws uit Londen. Ook bij Chelsea zijn ze ervan overtuigd dat Michy Batshuayi fit raakt voor het WK. De Rode Duivel arriveerde woensdag in Engeland voor een laatste check-up bij de moederclub. De dokters van Chelsea schatten dat hij zo'n vier weken aan de kant zal staan."

Revalidatie bij Lieven Maesschalck

"Batshuayi scheurde zondag tegen Schalke 04 de ligamenten van de linkerenkel. Meteen het einde van zijn seizoen en zijn huurperiode aan Dortmund - zoals het contract tussen Chelsea en de Duitse club voorschreef. Eerstdaags is er contact tussen de Engelse club en de Belgische bond over de verdere revalidatie. Liever ziet de medische staf van de nationale ploeg hem de komende weken revalideren bij Lieven Maesschalck."

Poll: Moet Batshuayi mee naar het WK?

TAGS  I  Batshuayi  I   Chelsea  I   Rode Duivels  I   Borussia Dortmund

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022