Benavente op weg naar deze Belgische topclub?

Benavente op weg naar deze Belgische topclub?
Vrijdag 20 april 2018 - 07:39   I  

Bij Sporting Charleroi draait het al een hele poos vierkant. Dat werd donderdagavond in het Jan Breydelstadion, waar de ploeg van Felice Mazzu een droge 6-0 om de oren kreeg, nog maar eens duidelijk. Eén van de weinige spelers die zich nog staande weet te houden bij het kneusje uit play-off 1 is Cristian Benavente.

De Peruviaan is al een heel seizoen lang één van de uitblinkers bij Charleroi. Benavente kende rond de jaarwisseling een dipje, maar lijkt nu stilaan weer de oude. Ook tegen Club Brugge was de aanvaller het enige lichtpunt in de duisternis bij De Zebra's.

Dat heel wat binnen-en buitenlandse clubs Benavente op hun verlanglijstje hebben staan, is ondertussen ook al duidelijk. Charleroi zal de 23-jarige ex-speler van Real Madrid in de zomer sowieso kwijtspelen. De vraag is aan welke club.

Het Laatste Nieuws vraagt zich openlijk af of een Belgische topclub sterk genoeg is om Benavente uit de klauwen van een buitenlandse club te houden. "Charleroi bleef ook na de pauze (tegen Club Brugge, nvdr.) een zootje ongeregeld met een prins ertussen: Cristian Benavente. Hij is nog (lang) niet de oude, maar met een halve Benavente zijn we al tevreden. Is hij betaalbaar voor een Belgische topclub?"

Anderlecht?

In januari wilde Hein Vanhaezebrouck de 23-jarige smaakmaker al graag bij Anderlecht, maar toen bleek een transfer niet mogelijk. In de zomer wél? Al zal paars-wit niet de enige Belgische topcub zijn die Benavente op het oog heeft. Wees er maar zeker van dat hij ook op het verlanglijstje van clubs als Club Brugge en AA Gent staat.

Poll: Kan Benavente mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Benavente  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   Charleroi

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024