Er is Degryse iets opgevallen aan Vormer en Vanaken

Er is Degryse iets opgevallen aan Vormer en Vanaken
Vrijdag 20 april 2018 - 08:06   I  

Club Brugge won donderdagavond afgetekend van Sporting Charleroi. De ploeg van Ivan Leko draaide opnieuw zoals het moet, en dat had veel te maken met de prestaties van kapitein Ruud Vormer en spelmaker Hans Vanaken. Analist Marc Degryse zag het tweetal excelleren.

"Na een halfuur en de 3-0 van Vormer was de match al gespeeld. Zijn tweede doelpunt werd dan wel afgekeurd, toch liet die goal uitschijnen dat we weer de echte Vormer te zien zullen krijgen", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws. De analist merkte op dat de échte Vormer stilaan terug is. "Hij oogde fris en dook op in de zones waar hij gevaarlijk kan zijn en scoren."

"In de tweede helft trok Club de lijn door", gaat Degryse verder. Hij zag dat ook Vanaken er stond. "Vanaken etaleerde zijn klasse met een heerlijke assist op Wesley en zijn mooi kopbaldoelpunt op de gemeten voorzet van Cools. Dat geeft toch aan dat de belangrijkste spelers weer op niveau zijn en klaar voor de clash van zondag tegen Standard, dat woensdag een stevige indruk liet met de levensgevaarlijke Edmilson en Carcela."

En uiteraard deden ook de spitsen van blauw-zwart het niet onaardig. "Het belangrijkste wat de Club-familie wou zien, was een overtuigend aanvallend compartiment. En dat is gelukt, met een sterke Diaby en Wesley. Dit Club was weer op kampioenenniveau en dat is slecht nieuws voor de concurrentie. Als daar na deze demonstratie van Club en de voorsprong nog sprake van kan zijn", besluit Degryse.

Poll: Wie is de beste bij Club Brugge?

TAGS  I  Vormer  I   Vanaken  I   Degryse  I   Club Brugge  I   Charleroi  I   Standard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024