W-Beveren en andere JPL-clubs in de rij voor Belgisch goudhaantje uit 1B

W-Beveren en andere JPL-clubs in de rij voor Belgisch goudhaantje uit 1B
Vrijdag 20 april 2018 - 09:10   I  

Waasland-Beveren en enkele andere ploegen uit de Jupiler Pro League hebben hun zinnen gezet op een smaakmaker uit de Proximus League. 1B-smaakmaker Daan Heymans, nog steeds maar 18 jaar oud, zou op het verlanglijstje van enkele teams uit 1A staan. De interesse charmeert de Westerlo-speler, maar die blijft er kalm onder.

In februari scoorde Heymans drie keer tegen Lierse. Het was pas toen dat de interesse toenam. “Na die wedstrijd tegen Lierse was er plots veel interesse", zegt de middenvelder in Gazet van Antwerpen. "Daarna zijn ze me blijven volgen. Dat charmeert me wel, maar ik blijf er tegelijkertijd ook nuchter onder."

"Zo wil ik eerst focussen op het einde van het seizoen, pas daarna neem ik een beslissing. De kans op speelminuten is een doorslaggevende factor. In 1A zal de concurrentie groter zijn en loop je het risico dat je minder in actie komt. Daar moet ik goed over nadenken.”

Westerlo lichtte vorige maand de optie in het contract van Heymans, maar een verbeterd contract zat er voorlopig nog niet in voor de jonge snaak. “Ik heb voorlopig nog niets van de club gehoord. Misschien willen ze nog om de tafel zitten of wachten ze nog op een overnemer. Ik voel me hier goed en ook dat is heel belangrijk", besluit Heymans.

Poll: Kan Heymans mee in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Heymans  I   Westerlo  I   Waasland-Beveren

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024