'Ook deze 3 spelers moéten Anderlecht verlaten'

'Ook deze 3 spelers moéten Anderlecht verlaten'
Vrijdag 20 april 2018 - 09:24   I  

Bij RSC Anderlecht is en blijft het behelpen tot het einde van het seizoen. De vervelende wintermercato heeft verstrekkende gevolgen, want momenteel beschikt trainer Hein Vanhaezebrouck slechts over een krappe kern.

Marc Coucke en Luc Devroe zijn van plan om in het tussenseizoen met de grove borstel door de huidige spelerskern te gaan en voor versterking te zorgen. Devroe realiseerde met de komst van Makarenko en Abazaj al twee transfers, maar het spreekt voor zich dat de nieuwe sportief directeur ook heel wat uitgaande dossiers wil afronden.

Twee van de spelers die geen toekomst meer hebben in het Constant Vanden Stockstadion, zijn Alexandru Chipciu en Massimo Bruno. Eerstgenoemde moet straks geloosd worden, terwijl de uitleenbeurt van Bruno geen gevolg zal kennen. De winger keert - in afwachting van een nieuwe (Belgische?) club - terug naar RB Leipzig.

Ganvoula

Daarnaast lijkt ook Silvère Ganvoula aan zijn laatste weken bij Anderlecht bezig. "Dat paars-wit gedwongen is Ganvoula te gebruiken als breekijzer, is wraakroepend", klinkt het scherp in HLN. "Silvères plafond reikt tot play-off 2. Daar is op zich niets mis mee - maar wel problematisch als je Anderlecht heet"

Poll: Moet Anderlecht Bruno houden?

TAGS  I  Ganvoula  I   Anderlecht  I   Chipciu  I   Bruno

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024