Hasi over Vanden Borre: "Tijdverspilling, maar dát is wel straf"

Hasi over Vanden Borre:
Zaterdag 21 april 2018 - 16:00   I  

Het is goed mogelijk dat Anthony Vanden Borre binnenkort een zoveelste comeback maakt. De rechtsachter traint momenteel mee bij Cercle Brugge, waar Frank Vercauteren trainer is. Besnik Hasi, die VdB nog onder zijn hoede had bij Anderlecht, twijfelt.

“Beginnen we daarmee? Da’s tijdverspilling", zegt Hasi in Het Nieuwsblad. "Het is straf dat Vercauteren Anthony nog maar eens een kans geeft bij Cercle, maar ja... Soms geloof je zo hard in een speler dat je hem nooit laat vallen."

Toch heeft Hasi ook mooie woorden in petto voor Vanden Borre. "Pas op: als voetballer kan Vanden Borre fantastisch zijn. Dat was ook de reden dat ik hem in 2013 samen met Van Holsbeeck al eens opviste bij Anderlecht. Van den Brom kende Anthony toen niet en moest hem niet hebben, terwijl Van Holsbeeck zei: Jullie moeten beslissen. Hij zal in jullie kleedkamer zitten. Ik hapte toe."

"Zolang Anthony een contract en het WK als doel had viel het mee, maar daarna was hij niet meer te managen. Meer woorden maak ik er niet aan vuil", besluit de ex-trainer van paars-wit.

Poll: Geloof jij nog in een nieuwe terugkeer van Vanden Borre?

TAGS  I  Vanden Borre  I   Anderlecht  I   Cercle Brugge  I   Vercauteren  I   Hasi

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024