‘Supertransfer Hazard komt in stroomversnelling’

‘Supertransfer Hazard komt in stroomversnelling’
Zaterdag 21 april 2018 - 21:23   I  

Eden Hazard is tot nader order nog steeds een speler van Chelsea. Toch is het lang niet zeker dat de Rode Duivel ook volgend seizoen zijn thuiswedstrijden nog op Stamford Bridge zal spelen. Als Chelsea naast een ticket voor de Champions League grijpt, zal Hazard hoe dan ook verschillende opties overwegen…

Het is een publiek geheim dat Real Madrid al een tijdje op de handtekening van Hazard aast. Hazard zelf is gecharmeerd door de interesse van de Spaanse topclub en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij op een dag graag in het maagdelijk witte shirt zou spelen en zou samenwerken met Zinédine Zidane.

Real Madrid wil best wel voor Hazard gaan, maar dan moet het eerst en vooral wel af geraken van Gareth Bale. Pas dan is de voor De Koninklijke de komst van Hazard bespreekbaar. Nu het er steeds meer op lijkt dat Bale Real zal verlaten in het tussenseizoen (Atlético Madrid zou zelfs aan de Welshman denken, nvdr.), ziet het ernaar uit dat de supertransfer van Hazard in een stroomversnelling kan komen.

100 miljoen euro

Chelsea zal zijn absolute vedette niet zomaar laten gaan. The Blues zouden minstens 100 miljoen euro willen vangen bij een transfer van Hazard. Bij Real Madrid vinden ze dat bedrag aan de hoge kant en willen ze graag onderhandelen over een lagere prijs.

Poll: Is Hazard 100 miljoen euro waard?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   Real Madrid

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022