Gert Verheyen hakt de knoop door en kiest voor deze eersteklasser

Gert Verheyen hakt de knoop door en kiest voor deze eersteklasser
Maandag 23 april 2018 - 16:14   I  

Gert Verheyen werkt ondertussen al enkele jaren als bondscoach van de nationale U19, maar de kans is groot dat hij binnenkort bij een clubteam aan de slag gaat. Verschillende ploegen uit de Jupiler Pro League trokken en trekken aan de mouw van Verheyen, en die heeft voor zichzelf al uitgemaakt waar hij straks zal werken.

Het Nieuwsblad meldt dat het een uitgemaakte zaak is dat Verheyen binnenkort wordt voorgesteld bij KV Oostende. De gewewen aanvaller van Club Brugge moet er de opvolger van Adnan Custovic worden. Die deed het dit seizoen niet onaardig, maar ligt niet in de bovenste schuif bij de nieuwe technisch directeur Hugo Broos.

Ten laatste op 1 mei krijgt Custovic nieuws over zijn toekomst, maar de Bosniër voelt de bui al hangen. Oostende zal hem straks laten weten dat hij volgend seizoen geen hoofdtrainer meer is. Verheyen en zijn assistenten Franky Van der Elst en Patrick Creemers zitten alvast in de wachtkamer.

Poll: Zal Verheyen het goed doen als clubtrainer?

TAGS  I  Verheyen  I   KV Oostende  I   Custovic  I   Broos  I   Callant  I   Club Brugge  I   Waasland-Beveren  I   STVV

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022