'Messi valt steil achterover van beslissing Neymar over zijn toekomst'

'Messi valt steil achterover van beslissing Neymar over zijn toekomst'
Dinsdag 24 april 2018 - 17:42   I  

Lionel Messi was verbouwereerd toen Neymar Barcelona verliet voor een avontuur in Parijs. De kleine Argentijn speelt al zijn hele leven bij Barcelona en snapte toen al niet waarom iemand, en zeker een klasbak als Neymar, Barcelona zou willen verlaten.

Volgens Don Balon zou Philippe Coutinho nu de plannen van Neymar uit de doeken gedaan hebben in de kleedkamer van Barcelona. Daar heeft hij nog steeds heel wat goede vrienden lopen, waaronder ook Lionel Messi. Beide spelers zijn contact blijven houden na zijn vertrek.

Lionel Messi kon dan ook niet geloven dat Neymar alweer zou willen vertrekken. Volgens Coutinho is Neymar niet gelukkig in Parijs en zou hij alweer nieuwe oorden willen opzoeken. Zowel Manchester United als Real Madrid zouden hengelen naar zijn diensten, al wordt een transfer erg lastig.

Knallen op het WK

Neymar zelf lijkt stilaan terug klaar om zich voor te bereiden op het WK. Als hij daar zijn beste niveau haalt en Brazilië wereldkampioen maakt zullen beide ploegen misschien nog iets dieper in de geldbuidel willen tasten dan nu al het geval is.

Poll: Snapt u dat Neymar Barcelona verlaten heeft?

TAGS  I  Neymar  I   Barcelona  I   Messi  I   Real Madrid  I   Manchester United

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022