De Vlieger maakt Anderlecht belachelijk, maar dan reageert Verschueren

De Vlieger maakt Anderlecht belachelijk, maar dan reageert Verschueren
Dinsdag 24 april 2018 - 22:55   I  

Geert De Vlieger volgt het Belgische voetbal op de voet en heeft over zowat alles een mening. Zo stelt de analist zich de laatste nogal wat vragen met wat er zich bij RSC Anderlecht afspeelt.

"Mocht Anderlecht op het veld even scherp reageren als richting Van Holsbeeck, ze werden los kampioen", gevolgd door de hashtag 'kleintjes' liet De Vlieger optekenen via Twitter. Het is dus duidelijk dat de analist het maar niets vindt dat Marc Coucke en co zich niet zo netjes uitlaten over de vertrokken Van Holsbeeck.

Heel wat Anderlecht-fans reageerden op uitspraak van De Vlieger. "Beste Geert, als wedstrijdanalist respect, maar je reacties op Mister Michel zijn klein. Wat weet jij van de interne keuken op RSCA in tegenstelling tot Mister Michel die er leeft en floreert?" reageerde een supporter.

Niet veel later mengde ook Mister Michel himself zich in de debatten. "Hartelijk bedankt voor je spontane reactie tegen Geert de Analist die zich duidelijk heeft vergist", aldus Verschueren in zijn gekende (rijm)stijl.

Poll: Heeft De Vlieger gelijk?

TAGS  I  De Vlieger  I   Anderlecht  I   Van Holsbeeck  I   Verschueren

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024