'Limbombe voor gigantische transfersom weg bij Club Brugge'

'Limbombe voor gigantische transfersom weg bij Club Brugge'
Woensdag 25 april 2018 - 06:00   I   door Redactie

De toekomst van Anthony Limbombe ligt allicht niet bij Club Brugge. De flankaanvaller van blauw-zwart kan rekenen op heel wat interesse. Onder meer Huddersfield, Southampton en Lyon tonen belangstelling in de smaakmaker van blauw-zwart. Toch verkiest hij de Bundesliga.

Limbombe heeft voor zichzelf ook al uitgemaakt dat hij Club deze zomer zal verlaten. Southampton en Huddersfield zijn twee Engelse clubs die nog niet zeker zijn van het behoud. Zij lijken niet zoveel kans te maken.

Vanuit Frankrijk zijn Lyon en Nice geïnteresseerd. Voor de entourage van Limbombe is Frankrijk zeker een optie, maar de voorkeur van de speler gaat toch naar de Duitse Bundesliga. Daar volgen enkele middenmoters en subtoppers de prestaties van Limbombe van zeer nabij. De entourage van Limbombe vindt de Bundesliga de perfecte stap.

Club doet niet moeilijk

Ook Club Brugge gaat niet dwarsliggen, zo weet Het Laatste Nieuws: "Wat Club Brugge betreft, zal het bestuur niet dwarsliggen. Blauw-zwart wil enkel na het seizoen praten met geïnteresseerde clubs, maar gaf eerder aan dat een vertrek bespreekbaar is."

Een bedrag tussen de 12 en 15 miljoen euro voor Limbombe zou realistisch zijn. Leverkusen betaalde tussen de 12 en 16 miljoen euro voor Bailey en Club verkocht Izquierdo voor 18 miljoen euro aan Brighton & Hove Albion.

Poll: Vindt u het jammer dat hij vertrekt?

TAGS  I  Club Brugge  I   Limbombe

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024