OFFICIEEL: Gert Verheyen nieuwe coach van KVO

OFFICIEEL: Gert Verheyen nieuwe coach van KVO
Woensdag 25 april 2018 - 11:30   I   door Fabian Morren

Gert Verheyen is de nieuwe coach van KV Oostende. Dat heeft de club nu zelf bekendgemaakt. Verheyen was tot nu bondscoach van de U19. Hij neemt ook zijn assistenten Franky Van der Elst (56) en Patrick Creemers mee naar Oostende.

De komst van Verheyen hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het ook officieel. De eerste contacten tussen sportief directeur Hugo Broos en Verheyen dateren al van begin maart. Broos liet huidig coach Adnan Custovic nog even in de waan dat hij met winst van Play-off 2 kon blijven, maar niets is minder waar. 

Oostende wil na het vertrek van Coucke grote kuis houden. Met Verheyen wordt daar al een prima aanzet toe gegeven. Het is nog maar de eerste club die hij gaat trainen, maar vanuit de voetbalbond zijn er zeer veel positieve signalen te horen over Verheyen als coach. De komst van Verheyen bij Oostende betekent voor hem meteen ook het einde van zijn werk als analist. Dat deed hij nochtans graag, maar zijn trainerscarrière krijgt nu voorrang.

Reactie Callant

“Het is mijn eerste echte transfer als voorzitter en ik ben er heel enthousiast over. Gert is iemand met een duidelijke visie op voetbal en een ambitieuze jonge trainer, die volledig past binnen de ambitie van onze club.
Graag wil ik wel onderstrepen dat we Adnan oprecht waarderen voor de manier waarop hij KV Oostende in heel moeilijke omstandigheden in eerste klasse gehouden heeft. Hij heeft daarvoor keihard gewerkt. Alleen kiezen we er nu voor om een volledig nieuwe weg in te slaan.”

Poll: Gaat u Verheyen missen als analist?

TAGS  I  Verheyen  I   KV Oostende

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022