KV Mechelen-speler kondigt vertrek aan: "En ik ben zeker niet de enige"

KV Mechelen-speler kondigt vertrek aan:
Woensdag 25 april 2018 - 10:30   I   door Redactie

KV Mechelen neemt afscheid van Elias Cobbaut, want die verhuist naar Anderlecht. Ook Dimitris Kolovos zal de degradant verlaten. De 25-jarige Griek is ontgoocheld. Hij kon trainer Dennis Van Wijk niet overtuigen en belandde op de tribune.

"In die eerste twee wedstrijden van januari, tegen Zulte Waregem en Sint-Truiden, voelde ik me goed, toonde ik dat ik er opnieuw stond. En ook in de cruciale match tegen Moeskroen (de eerste van Van Wijk, red.) kwam ik aan de aftrap. Maar daarna werd ik volledig genegeerd door de coach en haalde ik zelfs de selectie niet meer", aldus Kolovos in Gazet van Antwerpen.

"Dat was een grote ontgoocheling, zeker omdat ik zeven maanden had moeten wachten om te spelen. Ik heb geen idee wat het probleem was. Kwaaltjes? Neen, ik voelde me 100 procent fit en in goeie doen. Een uitleg heb ik nooit gekregen.”

Vertrek

“Aangezien de coach vond dat ik de ploeg in die moeilijke periode niet kon helpen, is het geen goed idee om bij KV Mechelen te blijven”, zegt hij. “Ik lig nog twee jaar onder contract, maar het is beter om andere lucht op te snuiven. Ook vanwege de degradatie. Iedereen wil zo hoog mogelijk spelen, zo werkt het nu eenmaal in het voetbal. Ik zal zeker niet de enige zijn die aan vertrekken denkt.”

Poll: Denkt u dat er nog veel zullen vertrekken bij KV Mechelen?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Kolovos

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024