KV Oostende-coach Verheyen: "Dat was mijn enige voorwaarde"

KV Oostende-coach Verheyen:
Woensdag 25 april 2018 - 11:50   I  

Gert Verheyen gaat zijn eerste uitdaging als coach in de Jupiler Pro League aan. Verheyen was dol op zijn werk als analist, maar het voetbaldier in hem wou toch proeven van het trainerschap op het hoogste niveau. Die kans krijgt hij nu bij KV Oostende.

Hij speelde naar eigen zeggen al een tijdje met het idee om hoofdcoach te worden. Toch wou hij niet overhaast te werk gaan, want hij had wel een belangrijke voorwaarde. Het totaalplaatje moest namelijk kloppen en bij KVO klopt dat plaatje als een bus.

“Het kriebelde al even om bij een club aan de slag te gaan, op voorwaarde dat het totaalplaatje klopte. En dat is nu wel degelijk het geval bij KV Oostende. Het is een warme en ambitieuze club die een nieuw tijdperk ingaat. Ik ben dan ook trots dat ik kan meeschrijven aan die nieuwe pagina in de clubgeschiedenis."

Weer Broos

Bij KVO wordt hij herenigd met Hugo Broos. De ex-bondscoach van Kameroen haalde Verheyen 25 jaar geleden ook al naar Club Brugge. Al die jaren later is het dus opnieuw Broos die Verheyen naar West-Vlaanderen weet te halen.

"Ook de aanwezigheid van Hugo Broos als Sportief Directeur is voor mij een surplus. Hugo haalde mij meer dan 25 jaar geleden naar Club Brugge en nu herhaalt de geschiedenis zich", aldus Verheyen via de website van KV Oostende.

Poll: Denkt u dat Verheyen zal slagen bij KV Oostende?

TAGS  I  Verheyen  I   KV Oostende  I   Broos

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024