'Daardoor verspeelde Edmilson zijn kansen bij Roberto Martinez'

'Daardoor verspeelde Edmilson zijn kansen bij Roberto Martinez'
Woensdag 25 april 2018 - 13:50   I  

Hij was bijzonder sterk in Jan Breydel, wellicht de beste man op het veld. Edmilson scoorde twee keer, maar liet ook enkele keren zien dat hij in bloedvorm zit. Dé man van de play-offs, waardoor de Belgische Braziliaan stilaan mag beginnen dromen van een selectie. Al wordt een selectie bij toplanden als België en Brazilië wel erg moeilijk.

Edmilson kan dus kiezen tussen België en Brazilië, maar voorlopig lijkt een selectie niet aan de orde. Zijn sterke prestaties in play-off 1 zullen Roberto Martinez, die regelmatig opduikt in de Belgische stadions, niet ontgaan zijn. Maar volgens Sporza heeft Edmilson ook een negatieve indruk achtergelaten.

Edmilson toont zijn topvorm momenteel door betrokken te zijn bij alle 8 goals van Standard in de Play-offs. Alleen moet Edmilson afrekenen met een drievoudig probleem. Martinez houdt niet van witte konijnen en zeker niet van wispelturige karakters. Vraag dat maar aan Radja Nainggolan. De reactie van Edmilson na zijn wissel op Club Brugge zal de bondscoach niet ontgaan zijn. Bovendien komt Edmilson in de pikorde op links nog een plaatsje achter Limbombe.

Poll: Gelooft u in de WK-kansen van Edmilson?

TAGS  I  Edmilson  I   Standard  I   Rode Duivels  I   Martinez

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024