'KV Mechelen mag hopen op een verlengd verblijf in 1A'

'KV Mechelen mag hopen op een verlengd verblijf in 1A'
Woensdag 25 april 2018 - 14:09   I  

KV Mechelen heeft de strijd om in 1A te blijven nog steeds niet opgegeven. Op een groene grasmat lukte het net niet voor Malinois. Rond de groene tafel hebben ze misschien meer geluk en daarom diende KV Mechelen ook een klacht in tegen Moeskroen.

KV Mechelen twijfelt over de echtheid van de sleutelstukken uit het licentiedossier van Moeskroen in 2017. "Als je op Google de naam van hun nieuwe eigenaar Piempongsant intikt, vind je al snel dat hij in het netwerk van de twee supermakelaars (Zahavi en Ramadani, red.) zit, en duiken er artikels over de Panama-papers op. We zouden daarom graag op z'n minst wat inkijk krijgen in de zaak", luidde het bij KV Mechelen.

Parket onderzoekt de zaak

Het parket is daarom nu een onderzoek gestart. Het Brusselse parket onderzoekt of de club in handen is van de buitenlandse voetbalmakelaars Pini Zahavi en Fali Ramadani. Het gerechtelijk onderzoek moet uitklaren of Moeskroen zich schuldig heeft gemaakt aan fraude en oplichting door valse stukken en geantidateerde documenten in te dienen om te verhullen dat de twee supermakelaars de echte bazen zijn. Dat weet Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Hoopt u dat KV Mechelen in 1A mag blijven?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Moeskroen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024