'Belgische topclubs krijgen nieuws over Mirallas'

'Belgische topclubs krijgen nieuws over Mirallas'
Woensdag 25 april 2018 - 16:30   I  

Kevin Mirallas is momenteel aan de slag bij de Griekse topclub Olympiakos, maar daar gaat het hem in zijn tweede passage bij de club niet bepaald voor de wind. De Rode Duivels slaagt er maar niet in om uit te blinken en Olympiakos zal Mirallas dan ook niet definitief proberen aan te trekken.

De Grieken zijn niet tevreden over het niveau dat Mirallas haalt, maar er is nog meer aan de hand. Zo zou Everton maar liefst 10 miljoen euro willen verdienen aan de uitgaande transfer van onze landgenoot. Dat is niet min als je weet dat The Toffees in het verleden amper een slordige 7 miljoen betaalden om Mirallas naar Engeland te halen.

Dat Mirallas straks 10 miljoen euro moet kosten, is overigens ook slecht nieuws voor de Belgische topclubs. De vleugelaanvaller leek even een interessante optie voor ploegen als Club Brugge, Anderlecht en Standard, maar dat zal nu wel eventjes anders zijn. Vooral Standard hoopte zijn gewezen jeugdproduct terug naar België te halen, maar dat zal niet makkelijk worden.

Poll: Hoop jij Mirallas volgend seizoen in de Jupiler Pro League te zien?

TAGS  I  Mirallas  I   Everton  I   Olympiakos  I   Standard  I   Club Brugge  I   Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024