Hoop voor Anderlecht? Deze topper kan het verschil maken in play-off 1

Hoop voor Anderlecht? Deze topper kan het verschil maken in play-off 1
Woensdag 25 april 2018 - 18:14   I  

Anderlecht sukkelt wat in play-off 1. Voorlopig lukt het niet om veel punten te pakken waardoor het moet beginnen vrezen voor plek 2. Dan zou Champions League niet voor volgend seizoen zijn en wordt het, als het niet al te veel ongeluk heeft, de Europa League voor Anderlecht.

Coucke en co willen die tweede plek koste wat het kost, maar de kwaliteit ontbreekt momenteel gewoon. Er liggen te veel sterkhouders in de lappenmand en de jongens die overblijven beleven een moeilijk seizoen. Dan weet je dat het moeilijk wordt.

Gisteren speelde Andy Najar wel terug voor Anderlecht tegen Lokeren met de beloften. Najar voelde zich goed na de wedstrijd en hoopt nog wat te spelen in het eerst elftal dit seizoen. "Ik werk heel hard om terug te komen en nu sta ik hier. Ik ben blij dat ik minuten kon maken met de reserven. Ik ondervind geen reactie en voel me goed. Ik hoop zo verder te kunnen doen en ik hoop klaar te zijn voor de volgende wedstrijden van de eerste ploeg. Misschien kan ik wat minuten bij de eerste ploeg rapen", aldus Najar.

"We missen hem"

Najar zou het verschil kunnen maken voor Anderlecht, want Trebel haalde eerder al aan dat de Hondurees erg gemist werd op het veld. " Op het einde van een match heb ik altijd de stem van Kara in mijn hoofd - 'links, Adri', 'rechts, Adri', 'doe dit', 'doe dat'... Laat ons een heel seizoen met Kara spelen, en met Leander op het middenveld, en we staan niet waar we nu staan. Hetzelfde voor Najar - Andy kan een tegenstander uitschakelen met zijn acties. Ook Andy missen we enorm", aldus Trebel in Het Laatste Nieuws.

Poll: Is Najar een belangrijke schakel voor Anderlecht?

TAGS  I  Najar  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024