KVO-fans laaiend enthousiast: "Pas maar op Anderlecht!"

KVO-fans laaiend enthousiast:
Woensdag 25 april 2018 - 19:48   I  

KV Oostende stelde vandaag met Gert Verheyen een nieuwe coach aan voor volgend seizoen. De eerste indrukken zijn alvast positief en ook bij de fans van KV Oostende wordt zijn komst goed onthaald. Het vertrouwen in Verheyen is groot.

Zo denkt Kamagurka, KVO-fan van het eerste uur, dat Verheyen en Franky Van der Elst een uitstekend duo zullen vormen. Beide heren vullen elkaar perfect aan en hebben bovendien ervaring genoeg om het eerste seizoen van KVO onder Callant in goede banen te leiden.

“De combinatie Gert Verheyen en Franky Van der Elst gaat volgens mij vonken geven. Verheyen heeft al fantastisch werk verricht als Bondscoach van de U19 en de ervaring die hij mist op clubniveau, vult Franky Van der Elst perfect aan. Het is gewoon een leuk duo dat een goede sfeer gaat creëren. Chapeau voor Peter Callant dat hij dit voor mekaar heeft gekregen", aldus Kamagurka via HLN.

Anderlecht is gewaarschuwd

Kamagurka droomt er nu al van om Anderlecht, de nieuwe club van Coucke, te kloppen. Ook play-off 1 zou mooi zijn. “Ambities? Play-off 1 halen en winnen tegen Anderlecht."

"Sluwe vos Van der Elst"

Ook Martin Heylen ziet het volledig zitten. “Ik vind het een verfrissende keuze. Het is mooi dat een beloftevolle Belgische trainer bij onze club de kans krijgt om zich te bewijzen. Ik ken Verheyen vooral als een goede voetbalanalist die nooit de slimste wil zijn, maar dat vaak wel is. Hij heeft zeker de kwaliteiten om een goede trainer te worden en zeker geruggesteund  door een sluwe vos als Franky Van der Elst.”

Poll: Zal KV Oostende play-off 1 halen met Verheyen?

TAGS  I  KV Oostende  I   Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024