DONE DEAL: Club Brugge verlengt het contract van deze twee toppers

DONE DEAL: Club Brugge verlengt het contract van deze twee toppers
Woensdag 25 april 2018 - 20:12   I  

Club Brugge zag vandaag de kapitein van de beloften Sven Cornette de club verlaten. De jonge (flank)verdediger trekt voor één seizoen naar Royal Knokke FC. Daar kan hij zijn carrière hopelijk herlanceren.

Club Brugge ziet liever niet al te veel spelers vertrekken en greep daarom de koe bij de horens. Het verlengde meteen het contract van maar liefst twee jeugdspelers, waarvan er zelfs eentje al mocht proeven van het echte werk bij het eerste elftal dit seizoen.

Jellert van Landschoot en Brent Gabriël tekenden een contractverlenging tot 2021 bij Club Brugge. Van Landschoot (20) speelt dit seizoen op uitleenbasis bij FC Eindhoven. De middenvelder ontpopte zich in Nederland tot een vaste waarde in de nummer 12 van de Jupiler League. Hij kwam dit seizoen al 36 keer in actie voor de Eindhovenaren. Doelman Brent Gabriël (19) trainde dit seizoen al geregeld mee met de Brugse A-kern en is op dit moment derde doelman van Blauw-Zwart. Gabriël speelt sinds 2008 voor Club en tekende vorig seizoen zijn eerste profcontract. Dat liet Club Brugge weten via haar website.

Poll: Groeien te weinig jeugdspelers van Club Brugge door?

TAGS  I  Club Brugge  I   Van landschoot  I   Gabriël

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024