Real Madrid zet grote stap richting finale na zege tegen gehavend Bayern

Woensdag 25 april 2018 - 22:35   I

Real Madrid heeft vanavond een grote stap richting finale gezet. Het won met 1-2 op het veld van Bayern München na doelpunten van Marcelo en Asensio. Daarmee konden ze een vroege treffer van Kimmich uitwissen.

Bayern kreeg meteen een serieuze domper te verwerken toen het na enkele minuten al meteen Arjen Robben zag uitvallen. Daardoor viel alles op de schouders van Franck Ribéry, die wel aanwezig was maar wiens vizier niet op scherp stond vanavond.

De thuisploeg kwam wel op voorsprong na een doelpunt van Kimmich. Keylor Navas vergat even zijn korte hoek af te dekken en dat werd meteen afgestraft door de thuisploeg. Toch waren de Duitsers nog lang niet klaar met de bezoekers want nog voor rust bracht Marcelo Real op gelijke hoogte.

Na rust ging Bayern een handje helpen toen Rafinha ging blunderen achterin. Hij gaf de bal pardoes aan Asensio die zo alleen voor de doelman kwam te staan. Hij twijfelde niet en stak hem lekker binnen. Bayern neer tegen het canvas.

De thuisploeg kwam wel nog, maar was niet in staat om een zwakke Keylor Navas te verschalken. Eerder zag de thuisploeg ook al Boateng uitvallen met een blessure, waardoor Heynckens weinig ruimte had om te wisselen. Real zet zo een gigantische stap naar de finale, al weet je met de Duitsers natuurlijk nooit.

Poll: Haalt Real de finale?