Ziet Glen De Boeck grote naam vertrekken bij KV Kortrijk?

Ziet Glen De Boeck grote naam vertrekken bij KV Kortrijk?
Woensdag 25 april 2018 - 23:23   I  

Glen De Boeck is ook volgend seizoen nog trainer van KV Kortrijk. De trainer wist het bestuur te overtuigen van zijn kunnen en kreeg ook meer macht bij de West-Vlaamse club. Hij hoopt zijn huidige technische staf te bewaren.

Toch is dat niet zo voor de hand liggend, want KVK stelt zich erg hard op tijdens die onderhandelingen. Dat deed het eerder al met Glen De Boeck, waardoor KVK een tijdje heeft moeten wachten op de handtekening van de trainer. En ook nu blijft een akkoord voorlopig uit.

Lorenzo Staelens en KVK zouden namelijk graag verder samenwerken, maar voorlopig is er nog geen akkoord. Volgens Sport/Voetbalmagazine is het verschil tussen beide partijen nog te groot. "Het belangrijkste is dat bij alle partijen de intentie er is om samen door te gaan", zegt algemeen manager Matthias Leterme. "Dat is zeker ook wat wij willen en ik verwacht wel dat het allemaal rond geraakt. Ik begrijp wel dat mensen voor zichzelf het onderste uit de kan willen halen. Maar mijn verantwoordelijkheid is in het belang van de club een bepaald budget te respecteren en te zorgen dat alles betaald geraakt. Wij betalen correct en op tijd en hopen dat nog lang te kunnen blijven doen."

Poll: Verwacht u veel van KV Kortrijk volgend seizoen?

TAGS  I  De Boeck  I   Staelens  I   KV Kortrijk

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023