Broos kondigt revolutie aan bij Oostende: “Jullie zullen hard verschieten”

Broos kondigt revolutie aan bij Oostende: “Jullie zullen hard verschieten”
Donderdag 26 april 2018 - 08:00   I   door Redactie

Hugo Broos stelde met Gert Verheyen al een nieuwe trainer aan. De sportief directeur van KV Oostende gaat ook de kleedkamer uitmesten. Dat mag je zelfs gerust letterlijk nemen.

Ik ben de laatste maanden een paar keer in de kleedkamer geweest... (grijnst) Een kat zou daar haar jongen niet in terugvinden. We willen bepaalde normen en waarden installeren. Alles vernieuwen”, zegt Broos in Het Laatste Nieuws

“En daarvoor zijn Verheyen en Van der Elst in mijn ogen de ideale mensen: hun opvattingen stroken perfect met onze ambities en de cultuur die we willen installeren. Er zijn er veel die begin volgend seizoen hard zullen verschieten."

Van der Elst belangrijk

“Na mijn eerste uitgebreid gesprek met Gert stond ik versteld. Alles klopte met wat wij voor ogen hebben. Zijn manier van trainen, zijn omgang met de groep, zijn visie en zijn cultuur. Daarnaast zal Franky heel belangrijk zijn wanneer het eens wat minder gaat. Gert zal hem nodig hebben bij zaken waar hij zelf geen ervaring mee heeft. Ego's in de kleedkamer bijvoorbeeld."

Poll: Hebt u vertrouwen in Hugo Broos?

TAGS  I  KV Oostende  I   Broos

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024