RC Genk moet deze afkoopsom betalen voor Ndongala

RC Genk moet deze afkoopsom betalen voor Ndongala
Donderdag 26 april 2018 - 08:15   I   door Redactie

Dieumerci Ndongala voelt zich uitstekend bij KRC Genk. Hij heeft er zijn carrière opnieuw op de rails gekregen. Toch is het nog lang niet zeker of hij bij de Limburgers blijft.

Genk huurt de speler van Standard, mét optie op een definitieve aankoop. Begin mei moet de club beslissen of het bereid is om ruim 1 miljoen euro te betalen om die optie te lichten.

"Ik schenk er niet te veel aandacht aan. Ik lees net als jullie dat er interesse is van andere clubs - ook uit het buitenland. Het seizoenseinde is op dit moment het belangrijkste”, reageert Ndongala in Het Laatste Nieuws. “We staan dicht bij een Europees ticket. Daarna zien we wel. Of elke match aanvoelt als een examen? Neen. Ik wist dat het zo zou zijn toen ik hier een contract tekende met die optie. Er was geen vrees dat dit een mislukking zou worden.”

Limburg

“Ik wil momenteel vooral plezier maken. Ik ben op de juiste plaats op het juiste moment. (mijmert) Ik heb affiniteit met de mensen in Genk. Zowel op als naast het veld. We spelen het mooiste voetbal in België en ik ontdek Limburg. C'est vraiment bien. Ik hou ervan. Nu moeten we bekijken wat goed is voor de club én voor mezelf."

Poll: Moet Genk die som betalen en Ndongala houden?

TAGS  I  RC Genk  I   Ndongala

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024