Verheyen: "Iedereen is bang om tegen hen te spelen"

Verheyen:
Donderdag 26 april 2018 - 10:00   I   door Redactie

Gert Verheyen zwaait met lof naar Real Madrid-coach Zinédine Zidane na de 1-2-zege van de Spanjaarden op het veld van Bayern München. Een erg knappe prestatie, al waarschuwt de co-commentator van Proximus TV ook wel voor Liverpool, dat dinsdag met 5-2 won van AS Roma.

"Zidane verdient wel een pluim voor de manier waarop hij de wedstrijd gemanaged heeft", aldus Verheyen tegenover Sporza. "Met zijn wissels brengt hij altijd wel iets teweeg in zijn team. Asensio kwam in en scoorde. Dat was toch opnieuw een goeie wissel. Netjes gedaan van Zidane."

"Of het nog kan voor Bayern? Ja, maar dan moet het wel allemaal kloppen. Als je zonder scrupules naar Real gaat en daar dominant gaat voetballen, dan kan het best. Dat bewijs is al geleverd door Juventus."

"Real Madrid zal nu wel scherper zijn, want tegen Juventus ging het maar net goed. De kloof is ook niet zo groot. 1-2 is geen resultaat waarmee het al gespeeld is, al is het toch wel weer een riante uitgangspositie."

Liverpool

Liverpool zou wel eens de tegenstander van Real of Bayern kunnen worden. "Als Liverpool de finale haalt, zal de andere finalist sowieso niet op zijn gemak zijn", stelt Verheyen.

"Wie ook tegen Liverpool moet spelen, zal daar bang van zijn. Zij kunnen weergaloos voetballen in één wedstrijd. In 20 à 25 minuten kunnen zij vanalles doen, dan komt het gevaar van alle kanten."

Poll: Denkt u dat Liverpool de Champions League zal winnen?

TAGS  I  Liverpool  I   Real Madrid  I   Bayern München  I   Verheyen

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024