Stijn Vreven volgend seizoen trainer bij deze Belgische club?

Stijn Vreven volgend seizoen trainer bij deze Belgische club?
Donderdag 26 april 2018 - 11:16   I  

Stijn Vreven is tot nader order nog steeds trainer bij de Nederlandse eersteklasser NAC Breda, maar het is goed mogelijk dat de Belgische trainer volgend seizoen elders aan de slag gaat.

Volgens diverse Nederlandse media is het NAC-bestuur immers van plan om Vreven de laan uit te sturen. De 44-jarige Vreven leidde NAC vorig seizoen nog richting promotie naar het hoogste niveau, maar de jongste maanden draait het vierkant bij de club.

NAC kampeert al een heel jaar rond de degratieplaatsen en op twee speeldagen van het einde van het seizoen is de club nog steeds niet zeker van het behoud. Er wordt Vreven verweten dat hij niet alles uit de huidige groep haalt en dat zou hem straks zijn kop kosten.

Terugkeer naar België?

Als Vreven binnenkort uit zijn functie bij NAC ontheven wordt, dan is het niet uitgesloten dat hij terugkeert naar België. De Limburger was in ons land al aan de slag bij Waasland-Beveren, dat momenteel op zoek is naar een opvolger voor de teleurstellende Sven Vermant.

Een terugkeer naar de Freethiel is niet evident, ook al hebben enkele bestuursleden Vreven ondanks een eerder ontslag nog steeds hoog zitten. Een nieuw avontuur bij STVV daarentegen, zou een realistischere optie zijn. Vreven was als speler reeds actief bij De Kanaries, binnenkort dus mogelijk als T1.

Poll: Zou Vreven een goede trainer zijn voor STVV?

TAGS  I  Vreven  I   STVV  I   NAC  I   Waasland-Beveren  I   Vermant

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024