'Europese grootmacht zet ongeziene topdeal op poten voor De Bruyne'

'Europese grootmacht zet ongeziene topdeal op poten voor De Bruyne'
Donderdag 26 april 2018 - 12:04   I  

Kevin De Bruyne groeide tijdens de jongste seizoenen uit tot één van de beste spelers ter wereld. De Rode Duivel is niet meer weg te denken uit het Manchester City van Pep Guardiola, maar toch zou een rivaliserende topclub een poging willen ondernemen om De Bruyne binnen te halen.

Volgens Manchester Evening News is Real Madrid immers van plan om een ongeziene topdeal op poten te zetten en Manchester City serieus te verzwakken. De Koninklijke zou in het tussenseizoen maar liefst vier - jawel, vier! - spelers willen weghalen bij de Engelse landskampioen.

Real-voorzitter Florentino Perez heeft zijn zinnen gezet op Raheem Sterling, John Stones, Leroy Sane én Kevin De Bruyne. Perez wil met veel geld gooien om het viertal naar Santiago Bernabéu te halen, maar het is maar de vraag of Manchester City één van de vier spelers zal laten gaan.

De intenties van de Engelsen zijn immers duidelijk: zij willen de komende jaren het Engelse en het Europese voetbal domineren. En in het Etihad Stadium kan niemand zich inbeelden dat Manchester City jongens als Sterling en De Bruyne zal laten gaan.

Poll: Zou jij De Bruyne graag bij Barcelona of Real Madrid zien spelen?

TAGS  I  Manchester City  I   Real Madrid  I   De Bruyne  I   Sterling  I   Sane  I   Stones

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024