Sergio Ramos over Barça-ster: "Had al twee keer de Gouden Bal verdiend"

Sergio Ramos over Barça-ster:
Donderdag 26 april 2018 - 12:32   I  

Andrés Iniesta oogt op een vertrek bij FC Barcelona. De Spaanse middenvelder lijkt naar de Chinese Super League te vertrekken. In de Champions League verloor Barcelona van Roma maar rivaal Real Madrid maakt nog steeds kans op de hoofdprijs. Na de gewonnen partij op Bayern München kwam Real-aanvoerder Sergio Ramos verrassend lovend uit de hoek over Andrés Iniesta.

“Als Andrés Andrésinho had geheten, had hij al twee keer de Ballon d’Or gewonnen”, vertelt de Spaanse verdediger van de Koninklijke tegenover verschillende Spaanse media. Over de gewonnen partij in de Allianz Arena was aanvoerder Ramos in de wolken.

“Dit is de Champions League. We speelden solide, hebben goed verdedigd en wisten dat het niet gemakkelijk zou worden. Het is heel lastig om hier te spelen. Nu moeten het afmaken in het Bernabéu, maar voorlopig hebben we nog helemaal niets. We moeten cool blijven en respect tonen tegenover Bayern.”

“Als je hier op voorsprong komt, zak je wat verder terug en probeer je de overwinning over de streep te trekken. Toen het nog gelijk stond, zocht Bayern nadrukkelijk de aanval en wij hebben daar gebruik van gemaakt in de omschakeling.” Bayern verloor al vroeg in de partij sterkhouders Robben en Boateng. Na de 1-0 van Kimmich draaide Real de partij helemaal om en vertrok met een 1-2 winst uit Duitsland.

Poll: Heeft Sergio Ramos gelijk?

TAGS  I  Sergio Ramos  I   Iniesta  I   Real Madrid  I   Barcelona

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024