KV Mechelen zet zinnen op deze speler van Club Brugge

KV Mechelen zet zinnen op deze speler van Club Brugge
Donderdag 26 april 2018 - 16:40   I  

KV Mechelen tuimelde dit seizoen uit de Jupiler Pro League en moet tijdens de volgende jaargang in de Proximus League aan de slag. Achter de Kazerne blijven ze strijdvaardig en hopen ze zo snel mogelijk terug te keren op het hoogste niveau.

Bij die ambitie horen uiteraard enkele gerichte versterkingen. Mechelen haalde met Arjan Swinkels alvast een ervaren verdediger binnen en met Igor De Camargo moet er ook in de voorlinie een ervaren rot bijkomen. Al speurt KV achter de schermen ook naar beloftevolle Belgen die de selectie kunnen versterken.

In dat opzicht is Laurent Lemoine op de radar van Malinwa verschenen. De 20-jarige verdediger ligt nog tot de zomer van 2019 onder contract bij Club Brugge, maar komt dit seizoen op uitleenbasis uit voor KSV Roeselare. Daar verscheen Lemoine dit seizoen, in alle competities samen, zeventien keer aan de aftrap.

Bij Mechelen zijn ze van mening dat Lemoine de kwaliteiten heeft om op termijn door te breken op het hoogste niveau en hopen ze de speler komende zomer weg te plukken bij Club Brugge. Aangezien Lemoine, meervoudig jeugdinternational, bij blauw-zwart niet meteen op veel speelminuten hoeft te rekenen is een vertrek bespreekbaar.

Poll: Zou dit een versterking zijn voor Mechelen?

TAGS  I  Lemoine  I   Club Brugge  I   KV Mechelen  I   Roeselare

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024