'Engelse clubs strijden om Rode Duivel: 51 miljoen euro'

'Engelse clubs strijden om Rode Duivel: 51 miljoen euro'
Donderdag 26 april 2018 - 13:17   I  

Radja Nainggolan speelt al sinds 2014 bij AS Roma en staat met de Romeinen dit seizoen ook in de halve finale van de Champions League. De Rode Duivel zou echter een nieuwe uitdaging op het oog hebben: de Engelse Premier League. Aan interesse is er geen gebrek. Na Chelsea en Manchester United heeft ook Arsenal zich gemeld voor Il Ninja. Prijskaartje voor de Antwerpenaar? Een kleine 51 miljoen euro.

Volgens het Britse The Sun is Arsenal zeer geïnteresseerd in Nainggolan. Ondanks het recente ontslag van Arsène Wenger weet de Londense club al wie het middenveld moet komen versterken. Nainggolan zelf zegt dat hij niet bij een team terecht wil komen dat alles gemakkelijk wint.

“Ik heb nooit iets gewonnen, maar diegene die mij kennen weten dat ik altijd speel om te winnen. Soms geef ik de voorkeur aan het moeilijkste pad te kiezen. Het zou te gemakkelijk zijn moest ik naar een winnend team gaan en daar winnen”, aldus een altijd strijdvaardige Nainggolan.

Afgelopen zomer zou Chelsea ook al pogingen hebben ondernomen om de Belgische international over te nemen. Ook Manchester United blijft de situatie volgen en de Romeinen vragen zo’n 45 miljoen pond, of 51 miljoen euro voor de 29-jarige sterkhouder.

Poll: Bij welke club past Nainggolan het best?

TAGS  I  Nainggolan  I   Arsenal  I   Manchester United  I   Chelsea

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024