'Bayern München en Borussia Dortmund strijden om uitblinker Club Brugge'

'Bayern München en Borussia Dortmund strijden om uitblinker Club Brugge'
Donderdag 26 april 2018 - 13:34   I  

Club Brugge is bezig aan een uitermate goed seizoen en de kans is groot dat het blauw-zwart héél binnenkort een vijftiende landstitel ooit zal opleveren. Niets dan positief nieuws, al heeft medaille uiteraard ook een keerzijde...

Zo dreigt Club Brugge in het tussenseizoen al zeker één van zijn absolute uitblinkers te verliezen. Anthony Limbombe droomt van een stap hogerop en eerder deze week raakte al bekend dat ploegen als Olympique Lyon, Southampton en Huddersfield de Belg in het vizier hebben.

Limbombe zelf droomt evenwel van de Bundesliga. En het is goed mogelijk dat de winger van Club straks ook effectief in de Bundesliga speelt. Zo melden Duitse media dat Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund én zelfs het grote Bayern München wel wat zien in een samenwerking met de 23-jarige Limbombe.

Mocht de 1-voudige Rode Duivel straks bij een Duitse topclub belanden, zou dat enorm straf zijn. Aan het begin van dit seizoen viel Limbombe zelfs nog naast de selectie van Leko, maar daarna maakte de vleugelaanvaller de klik en ontplofte hij. Club Brugge wil meewerken aan een transfer, maar wil wel minstens 15 miljoen euro voor zijn goudhaantje.

Poll: Kan Limbombe mee bij Bayern München?

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024