"Ooit wil ik doorbreken bij Club Brugge"

Donderdag 26 april 2018 - 16:04   I  

Afgelopen vrijdag won FC Eindhoven zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen van Almere City FC met 3-2. Bij FC Eindhoven speelt Club Brugge-huurling Jellert Van Landschoot. De linkshalf heeft een nieuw contract getekend tot 2021 bij blauw-zwart en hoopt ooit door te breken bij Club.

"Dat Club Brugge mij een nieuw contract heeft aangeboden geeft mij erg veel vertrouwen. Het verdienen van een nieuw contract was ook mijn doel toen ik besloot hier te gaan spelen. Ooit hoop ik daar de kans te krijgen en door te breken in het eerste elftal. Ik heb tot 2021 getekend en ben daar zeer tevreden mee", aldus een gelukkige Van Landschoot.

Of Ivan Leko de jonge Belg volgend seizoen al kan gebruiken? De kans is groter dat Van Landschoot nog een jaartje bij Eindhoven blijft. “Nu heb ik het erg naar mijn zin bij FC Eindhoven en de club heeft laten weten dat ze graag met mij door willen volgend seizoen. Dat geeft mij erg veel vertrouwen, alleen weet ik nog niet hoe of wat. Ik ben persoonlijk wel tevreden over dit seizoen. Maar nu ben ik ook nog bezig met dit seizoen en gaat de focus volledig uit naar FC Oss. Wat er volgend seizoen gaat gebeuren komt later wel.”

De 20-jarige middenvelder valt op door zijn passie en werklust en valt in de smaak bij de supporters. “Dat is heel erg mooi voor mij en ik ben er ook erg blij mee. Het geeft veel vertrouwen als de supporters achter je staan. Uiteindelijk doe je het toch voor de mensen op de tribune. Het minste wat ik voor ze kan doen is vol voor de club strijden en er alles aan doen om te winnen. Het begint allemaal met een beetje drive en werklust, hard werken hoort er volgens mij gewoon bij.”

Poll: Kan Club Brugge volgend seizoen Van Landschoot gebruiken?

TAGS  I  Club Brugge  I   Eindhoven

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024