Engelse krant: “Rode Duivels gaan af als een gieter op WK”

Engelse krant: “Rode Duivels gaan af als een gieter op WK”
Donderdag 26 april 2018 - 18:04   I   door Redactie

The Guardian brengt al een vooruitblik op het WK. De Engelse krant plaatst haar twijfels bij de Rode Duivels. Journalist Jacob Steinberg doet dat ook met een vleugje cynisme. Hij voorspelt zelfs een nederlaag van de Belgen tegen Panama.

Steinberg weet ook wel dat er heel veel kwaliteit is. “Kevin De Bruyne heeft Manchester City aan de titel geholpen, Romelu Lukaku is de beste schutter in de geschiedenis van het Belgische voetbal, Moussa Dembélé heeft vele bewonderaars, Eden Hazard bracht Chelsea in de finale van de FA Cup en Marouane Fellaini blijft Fellaini”, aldus Steinberg.

Toch is er een maar: “Buitenstaanders wachten al een tijdje iets van België, maar de vaste waarnemers van de Rode Duivels zijn nog steeds niet overtuigd. Er zijn twijfels bij het 3-4-3-systeem, zeker met de defensieve gebreken van Yannick Carrasco op de linkerflank. Toby Alderweireld beleeft dan weer een moeilijke tijd bij Tottenham.”

De krant rondt zijn analyse op een eigenzinnige manier af. “Je hoort het hier al voor het eerst: Panama - België 4-3.” Afspraak op 18 juni…

Poll: Denkt u dat de Rode Duivels zullen verliezen van Panama?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Panama  I   shw

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024