Clement velt oordeel over Play-off 1-teams: "Zij steken er bovenuit"

Clement velt oordeel over Play-off 1-teams:
Donderdag 26 april 2018 - 20:44   I   door Redactie

Philippe Clement was vorig seizoen nog de assistent-coach van Club Brugge. Nu kan hij als trainer van Racing Genk blauw-zwart een hak zetten in de titelstrijd. Als dat mogelijk is, zal hij dat uiteraard niet nalaten.

Club speelde afgelopen zondag 4-4 gelijk tegen Standard. "Club was heel sterk in de eerste helft, maar Standard prikte efficiënt tegen. Het geluk lag bij Standard. Wij zullen een betere wedstrijd moeten spelen om te winnen", aldus Clement bij Sporza. "We zijn voorbereid op een aantal scenario's. We willen balbezit om zo kansen te creëren. Ik verwacht ook dat Club iets meer afwachtend zal starten."

Clement heeft een verleden bij Club. "Of het een voordeel is? Voor bepaalde details misschien, maar ik heb meer geleerd uit de eerdere confrontaties in de competitie. Brugge had het moeilijk om kansen te creëren en wij hadden gewoon efficiënter moeten zijn."

"Alle ploegen in Play-off I staan dicht bij elkaar en Club Brugge steekt er wat bovenuit. Club is de terechte kampioen als je het volledige seizoen bekijkt. Maar het is aan hen om het af te maken."

Poll: Steekt Club er inderdaad bovenuit?

TAGS  I  Clement  I   Club Brugge

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024