Ex-speler Anderlecht: "Misschien teken ik bij Club Brugge"

Ex-speler Anderlecht:
Donderdag 26 april 2018 - 22:15   I  

Spelers die doorheen hun carrière zowel voor Club Brugge als voor Anderlecht uitkomen, kom je niet zo heel vaak tegen. Binnenkort komt er mogelijk een speler bij die voor beide clubs is uitgekomen. Zo sluit Denis Odoi een overstap naar blauw-zwart niet uit.

Odoi speelde in ons land al bij OH Leuven, STVV, Anderlecht en Sporting Lokeren. Tegenwoordig is hij actief bij de Engelse tweedeklasser Fulham, maar een terugkeer naar België spreekt hem wel aan. "Of ik ooit weer in het Astridpark speel? Ik zeg nooit nee. Alles kan. Misschien speel ik ooit wel voor Club of Standard? Of keer ik nooit terug naar België...”

"... en ga ik volgend jaar wel naar China. Waarom niet? Dat is geen shithole, hé", gaat Odoi verder in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Pas op, ik zou het niet gedaan hebben in Carrasco z’n plaats. Die is nog zo jong, en verdiende al veel geld... Nee, ik had dat niet gedaan. In Witsel z’n plaats ook niet trouwens. Als ik naar Juventus kan, kies ik voor Juventus. Witsel had trouwens al aardig z’n geld verdiend bij Zenit denk ik en zou ook niet voor een hongerloon bij Juventus gaan spelen... Maar ieder z’n eigen redenen natuurlijk."

"Je mag mij trouwens niet vergelijken met Witsel en Carrasco. Ik verdien niet wat die mannen verdienen. Dus als ik ineens in China meer dan 1,5 miljoen netto zou kunnen verdienen, zou ik een idioot zijn om het niet te doen. Desnoods woont m’n vrouw dan in België en zie ik haar niet zo vaak. Dat is een opoffering die je doet voor je leven erna. Op mijn 23 zou ik het nooit doen, maar nu...", besluit Odoi.

Poll: Zou jij Odoi graag bij Club Brugge zien?

TAGS  I  Odoi  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Lokeren  I   STVV  I   Fulham

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024