Hoe Marco Asensio één van de goedkoopste topspelers ooit kan worden

Hoe Marco Asensio één van de goedkoopste topspelers ooit kan worden
Donderdag 26 april 2018 - 22:35   I  

Marco Asensio is nog steeds maar 22 jaar oud, maar de aanvallende middenvelder begint stilaan wel een vaste waarde te worden bij Real Madrid. Op termijn zou de Spanjaard weleens één van de goedkoopste topspelers ooit kunnen worden.

Hoewel tal van topclubs Asensio graag zouden weghalen bij Real Madrid, lijkt het bestuur van De Koninklijke allesbehalve van plan om de middenvelder te laten gaan. Op Santiago Bernabéu beseffen ze maar al te goed hoe goed Asensio nu al is en hoe goed hij in de toekomst kan worden.

Bij Real lieten ze niet voor niets een afkoopsom van 700 miljoen euro in het nieuwe contract van Asensio. Geen enkele ploeg die dat bedrag ooit op tafel zal leggen voor de middenvelder - al weet je het natuurlijk nooit. Als Asensio bij Real Madrid blijft - en zo ziet het er ook op lange termijn naar uit - kan hij één van de goedkoopste topspelers ooit worden. Real haalde hem destijds immers voor 3,5 miljoen euro weg bij Real Mallorca. En zeggen dat Barcelona dat bedrag te hoog vond...

Poll: Kan Asensio ooit de Gouden Bal winnen?

TAGS  I  Asensio  I   Real Madrid  I   Barcelona  I   Real Mallorca

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024